Kerstmarkt Monschau
 

Vanaf 28 november tot 21 december 2014 is de Monschauer Weihnachtsmarkt weer open. Op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 tot 20.00 uur.

In het idyllische centrum staan rondom de grote verlichte kerstboom vele knusse kerststalletjes. De geur van wafels en glühwein, de live-muzikanten en de mooi versierde straatjes en pleinen zorgen samen voor dat héle speciale kerstmarkt-gevoel wat u eens meegemaakt moet hebben.

Tijdens de kerstmarkt is er inhet centrum steeds live-muziek. Op vrijdag is het de dag voor de alpenhoornblazers en in de avonduren laten de bekende Monschauer Torenblzaers hun kersteliederen hoog van de daken van Monschau klinken. Ook zijn er diverse muziekkapellen en muzikanten die de kerstsfeer steeds op verschillende momenten en plaatsen kracht bij zetten.

Nieuw is de Kerststal bij de Monschauer-zandsculpturen. Deze vindt u boven de glasblazerij aan de rand van het centrum. Dit moet u gezien hebben!

Ook is er een nieuwe levende kribbe die elke zaterdag en zondag tijdens de adventsweken in het brouwerijmuseum te zien is. De voorstellingen zijn om 15.00 en 17.00 uur.

Zeer de moeite waard is de Landschaftskrippe, met zingende herder, in de Sint-Michaëlkerk in Höfen. Deze is vanaf de eerste adventsdag tot begin januari elke dag geopend.

 
 

 

 

 

 

Contact

Huis Eifelblick Recreatie

Foto gebruikt onder Creative Commons van Ian Sane  © 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode